Baranta felnőtt tábor

Baranta tábor

Felhívjuk azok figyelmét, akik szeretnének megismerkedni a Barantával, a magyar hagyományokra épülő harcművészeti iskolával, hogy egy kiváló lehetőség belekóstolni egy edzőtáborban való részvétellel. Az edzőtábor alatt a legtöbb eszköz és fegyverhasználat alapjait teheti le a kezdő, a haladó pedig a saját ütemébe építheti tudását, festői tájban, közösségbe szerveződve!
Az edzőtábor célja, hogy tagokat toborozzon a Felvidékről és a Kárpát-medencéből, a haladók fokozatvizsgát tegyenek, és együtt építsük a magyar jövőt magunkon és egymáson keresztül.
Az edzőtáborba legalább a 14. életévüket betöltött merész fiúk-lányok jelentkezhetnek, egészen 108 éves korig!
Mielőtt nekiugornál a billentyűnek jelentkezni, gondold és nézd át a napi programot! Ez az, ami a feltétele a tábornak! Ha vállalod, biztosan jó élményekkel és tudással térsz haza!

A tábor költsége: 75 eu
érdeklődj üzenetben

A tábor átlagos napi programja:
4.30 ébresztő
4.45 sorakozó, reggeli edzés
2 csoport:
- íjász
- hajítófegyverek
6.00 futóedzés
7.30 reggeli Szer
8.00 reggeli
9.00 közös munka
10.30 edzés
13.00 ebéd
14.30 közös munka/előadás
15.30 edzés/kirándulás
18.30 vacsora
19.30 edzés
20.30 tábortűz/vetítés
22.00 takarodó

Továbbá felhívom a táborba jelentkezők figyelmét, hogy a tábor sajnos nem buli... Helyette viszont a kezdők alaptudást, a haladók fokozott képzést kapnak az eszköz és fegyverhasználatból! A tábor ötödökre lesz felosztva, ami egy egységet jelent, majd így fogunk különböző harci csapatjátékokat játszani, összevonva a többiekkel és külön. Ezen kívül az ötödök maguk fognak főzni (a alapanyagot mi biztosítjuk), természetesen segítséggel, valamint lehetőség lesz a kemence haználatára is minden ötödnek!
A tábor küldetése, hogy testi-lelki-szellemi képzést kapjon a táborozó,. valamint értelmes szórakozást és hasznos szakmai munkát! Jelentkezni lehet bőven, ha nincs hely a szálláson, lesz a jurtában, ha nem a jurtában, lesz hely sátorban!
Időpont: július 14-19. További info: felfoldbaranta@gmail.com
NEM csak fiúknak és férfiaknak! Várunk szeretettel!