Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatása 2018-ban

Ezúton szeretnénk ismét kifejezni a köszönetünket a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek a 2018-ben sikeres pályázaton keresztüli támogatást, amely segítséggel gazdagodott nemcsak a Felföldi Dalia Iskola, de a hagyományunk kincsestára is!

A Felföldi Baranta Szövetség részéről a következő pályázatok segítették a munkánkat:

A Felföldi Baranta Iskola működésének és népszerűsítésének támogatása - amellyel mind felszerelésben, mind népszerűsítésben előre tudtunk lépni, csapatokat tudtunk alakítani. Kialakítottuk és a támogatással elkészíthettük az új egyenruhánkat!

Nyári hagyományőrző gyerektábor - segítségével töretlenül folytatjuk a hagyománnyá vált táborainkat és újabb fiatalokat avattunk be a Felföldi Baranta nemzeti harcművészetünkbe

A FBSz mellett működő Felföldi Baranta Szövetség Kutatási Központ sikeres pályázata munkáján keresztül a nemzeti hagyományainkat gazdagítottuk:

Népi harci testkultúra Zoboralján című könyv kiadása - hiánypótló és egyedülálló mű a zoboralji régióban, értékes gyűjtések feldolgozott könyv formája, amellyel a gyűjtött anyagot közkinccsé tudtuk tenni

Népi harci testkultúra kutatása az Abaúj-Torna vidéken - a pályázat segítségével egy újabb tájegységet tudunk felgyűjteni, az Abaúj-Torna vidék vidék magyar településének nép harci testkultúráját. Ezzel egy újabb lépést tettünk az egész Felvidék felgyűjtése felé, amely munkához már nem kell sok, és sikeresen végrehajthatjuk! Ezzel a sikeres pályázattal is fontos értéket mentettünk korunk 24. órájában.

Ezúton is köszönjük a támogatást, s ezzel egyetemben azt, hogy bizakodva nézhetünk a jövőbe az ügyünket tiszta szívvel, lelkiismeretesen szolgálni, nem haszonból és üzleti megfontolásból!

Kopecsni Gábor
FDSz elnök

TámogatónkTámogatónk